- ondernemer in beeld

Doornekamp Salarisadministratie

Al bijna tien jaar helpt Nick Doornekamp bedrijven met personeel bij hun salarisadministratie en personeelszaken om ze volledig te ontzorgen op dit gebied. "Ik wilde een goede eerste indruk maken voor de bezoekers van mijn website. Door een video zien ze direct wie ik ben en met wie ze te maken krijgen als ze voor mijn bedrijf kiezen. Een bedrijfsvideo is een goed middel om meteen iets van je bedrijf en jezelf te laten zien. Ik heb overigens ook het idee dat het de drempel heeft verlaagd voor klanten om contact met mij op te nemen."

- Vacature in beeld

Baan Dichtbij

Zoek je versterking voor je bedrijf of organisatie, maar heb je de juiste kandidaat nog niet gevonden? De vacaturekrant BaanDichtbij.nl helpt je om je vacature origineel en krachtig te presenteren aan duizenden lezers en zo met het vinden van je personeel! Goed personeel, dat ook nog eens in de buurt woont. Via onze vacature video leggen ze uit hoe ze dat doen. Naast een online platform maakt Baan Dichtbij ook gebruik van een magazine om zoveel mogelijk mensen te bereiken.

- product in beeld

Klantreview voor SOL4 audio

Met jarenlange ervaring adviseert, ontwerpt en monteert Sol 4 Audio geluids- en omroepinstallaties voor ieder bedrijf vol passie en vakmanschap. Van kassen tot bedrijfshallen waar (gekoeld) voedsel wordt verwerkt, hout of metaal wordt gezaagd, of waar vandaan goederen worden gedistribueerd. Zo ook bij Paardekooper, waar we een klantreview video maakten over de geleverde diensten én de ervaring van de klant.

- evenement in beeld

Ballonfiësta Barneveld

Het ballonfiësta trekt ieder jaar weer duizenden betalende bezoekers én is een waar begrip in Barneveld en omgeving. Met ruim 35 balonnen één groot spektakel om naar te kijken. Al vijf jaar is ZEG HET MET VIDEO aanwezig om overdag de live verslaggeving te verzorgen op grote schermen. We maken dagelijkse aftermovies en laten het evenement zien vanuit de lucht.

Met Ondernemer in beeld, maar ook Product in beeld, Vacature in beeld en de Bumper advertentie hebben we een mooie producten voor elke ondernemer. Maar we vinden het nog mooier om een ondernemer te helpen om zijn bedrijf zichtbaarder te maken met video. Natuurlijk kan dat ook op maat. Vertel ons jouw wensen en we maken samen een mooi plan.

Wij helpen je om je verhaal te vertellen