BUMPER

ADVERTENTIE

OPVALLEN BIJ EEN GROOT PUBLIEK? KIES VOOR EEN BUMPER ADVERTENTIE!

Wat houdt een ‘bumper advertentie’ in?

De bumper advertentie, ook wel de bumper ad genoemd, is een zes seconden lange non-skippable video-advertentie waarmee je een krachtige korte boodschap kunt overbrengen. De kijker kan de advertentie niet wegklikken waardoor je zeker weet je dat jouw boodschap bekeken wordt. Daarnaast kunnen we ervoor zorgen dat jouw video gericht bij de door jou gekozen doelgroep komt. Dit op basis van een bepaald gebied, een bepaalde leeftijd of met bepaalde hobby’s.

VOORDELEN BUMPER AD

✓   Je video wordt getoont via YouTube, de grootste videosite ter wereld zijn met meer dan 122 miljoen bezoekers per dag.
✓  Via YouTube kun je veel gebruiken tegen een relatief laag bedrag. Onze tip: wees dus niet te zuinig met het inkopen van views.
✓  Je kunt de video ook inzetten voor je eigen kanalen. Bijvoorbeeld op je eigen website; zo vergroot je ook nog eens je online vindbaarheid.
✓   Voor de bumper advertentie kan je zelf bij ons drie bijpassende foto’s, je bedrijfslogo en een korte tekst voor de voice-over aanleveren.
✓  In slechts zes seconden kan je een korte en krachtige boodschap overbrengen. Wij helpen je het verhaal te vatten in zes seconden!
✓  Denk je aan een bumperserie van drie tot vijf advertenties? Wij helpen je aan iedere advertentie een doel te koppelen.
Glenn van der Valk

HEB JE EEN VRAAG? APP MIJ GERUST! IK REAGEER MEESTAL BINNEN 24 UUR.​

Glenn van der Valk / Video specialist / 0683625977

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR

MUZIEKSCHOOL BARNEVELD

AUTOBEDRIJF BOKS

OFFERTE AANVRAGEN?

LAAT GERUST EEN BERICHT ACHTER, DAN NEMEN WE ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET JE OP!

ZHMV is onderdeel van BDUmedia

Zeg Het Met Video is onderdeel van BDUmedia, een lokale nieuwsmaker sinds 1871. Met hun kranten bereiken zij wekelijks ruim 3,75 miljoen mensen en met hun nieuwswebsites bereiken zij ruim 1,1 miljoen mensen per maand. Zeg Het Met Video heeft toegang tot dit grote netwerk. Dat betekent dat we jouw video kunnen uitzenden via nieuwssites en je verhaal ook middels de krant bekend kunnen maken.

BDU Media
Back to top