BUMPER AD

OPVALLEN BIJ EEN GROOT PUBLIEK? KIES VOOR EEN BUMPER AD!

Wat houdt een bumper ad in?

De bumper ad is een non-skippable videoadvertentie van 6 seconden, waarmee je dus een krachtige, korte boodschap overbrengt. De kijker kan de advertentie niet wegklikken, waardoor je zeker weet je dat jouw boodschap bekeken wordt. Daarnaast kunnen we ervoor zorgen dat jouw video gericht bij de door jou gekozen doelgroep komt. Dit op basis van een bepaald gebied, een bepaalde leeftijd of bepaalde hobby’s.

VOORDELEN BUMPER AD

✓   Je video wordt getoont via YouTube, de grootste videosite ter wereld met meer dan 122 miljoen bezoekers per dag.
✓  Via YouTube kun je veel gebruikers bereiken tegen een relatief laag bedrag. Onze tip: wees dus niet te zuinig met het inkopen van views.
✓  Je kunt de video ook inzetten voor je eigen kanalen, bijvoorbeeld op je eigen website. Zo vergroot je ook nog eens je onlinevindbaarheid.
✓   Voor de bumper ad kun je bij ons drie bijpassende foto’s, je bedrijfslogo en een korte tekst voor de voice-over aanleveren.
✓  In slechts 6 seconden breng je een korte en krachtige boodschap over. Wij helpen je het verhaal te vatten in die 6 seconden!
✓  Denk je aan een bumper ad-serie van drie tot vijf advertenties? Wij helpen je met het koppelen van een doel aan elke advertentie.
Glenn van der Valk

HEB JE EEN VRAAG? APP MIJ GERUST! IK REAGEER MEESTAL BINNEN 24 UUR.​

Glenn van der Valk / Videospecialist / 06 83625977

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR

MUZIEKSCHOOL BARNEVELD

AUTOBEDRIJF BOKS

VERTEL ME MEER

LAAT EEN BERICHT ACHTER, DAN NEMEN WE ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET JE OP!

Vertel me meer formulier ZHMV

Zeg Het Met Video is onderdeel van BDUmedia

Zeg Het Met Video is onderdeel van BDUmedia, lokale nieuwsmakers sinds 1871. Met zijn kranten bereikt BDUmedia wekelijks ruim 3,75 miljoen mensen en met de nieuwswebsites bereikt het ruim 1,1 miljoen mensen per maand.
Zeg Het Met Video heeft toegang tot dit grote netwerk. Dat betekent dat we jouw video kunnen tonen via nieuwssites en je verhaal ook door middel van de krant bekend kunnen maken.

BDU Media
Zeg het met video