VIDEO

PRODUCTIES

VAN GROTE EVENEMENTEN TOT PRODUCTVIDEO'S: JOUW WENS IS ONZE UITDAGING

Video entertaint en emotioneert

Video is een krachtig communicatiemiddel. Veel ondernemers merken dan ook dat videocontent extra klanten en omzet oplevert. Wij zorgen ervoor dat jouw boodschap direct relevant wordt voor de kijker. Onze videografen helpen je daar graag bij. Video entertaint en emotioneert. En ook met een kleiner budget zijn er al veel mogelijkheden om met videomarketing te beginnen. Dit is je kans om de concurrentie een stap voor te zijn!

Bekijk de video van ‘Hop Metaalconservering’ hierboven.

SOORTEN VIDEOPRODUCTIES

ONDERNEMER IN BEELD

Als ondernemer ben je trots op je bedrijf en wat je daarmee hebt opgebouwd. Het maken van een bedrijfsvideo helpt je om dit aan iedereen te vertellen. Wil je dit in interviewvorm? Geen probleem!

VACATURE IN BEELD

Door het maken van een vacaturevideo versnel je het zoekproces naar de juiste kandidaat en vergroot je de kans op succes. Naast wie komt de kandidaat te zitten en hoe is de bedrijfscultuur?

EVENEMENT IN BEELD

Een van onze specialisaties is het in beeld brengen van jouw evenement. We verzorgen aftermovies, liveverslagen, schermen op evenementen, videoreportages en nog veel meer!

PRODUCT IN BEELD

Van klant tot branchegenoot: met een mooie productvideo kun je iedereen laten zien wat je maakt. Gebruik je productvideo als voorbeeld in je een webshop of start je eigen reclamecampagne.

Glenn van der Valk

HEB JE EEN VRAAG? APP MIJ GERUST! IK REAGEER MEESTAL BINNEN 24 UUR.​

Glenn van der Valk / Videospecialist / 06 83625977

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR

VAN BEEST BLOEMEN EN PLANTEN

VAN MUIJEN BETONBOUW

AUTO VERSTEEG BUURMAN

Zeg Het Met Video is onderdeel van BDUmedia

Zeg Het Met Video is onderdeel van BDUmedia, lokale nieuwsmakers sinds 1871. Met zijn kranten bereikt BDUmedia wekelijks ruim 3,75 miljoen mensen en met de nieuwswebsites bereikt het ruim 1,1 miljoen mensen per maand.
Zeg Het Met Video heeft toegang tot dit grote netwerk. Dat betekent dat we jouw video kunnen tonen via nieuwssites en je verhaal ook door middel van de krant bekend kunnen maken.

BDU Media
Zeg het met video