VIDEO

PRODUCTIES

VAN GROTE EVENEMENTEN TOT PRODUCTVIDEO'S. JOUW WENS IS ONZE UITDAGING

Een video zegt meer dan duizend woorden.

Video is een krachtig communicatiemiddel. Veel ondernemers merken dan ook dat videocontent hun conversie en omzet een flinke boost geeft. Wij zorgen ervoor dat je de boodschap direct relevant maakt voor de kijker. Onze media adviseurs helpen je daar graag bij. Video entertaint en emotioneert. En ook met een kleiner budget zijn er al veel mogelijkheden om met videomarketing te beginnen. Dit is je kans om de concurrentie een stap voor te zijn!
video marketing

SOORTEN VIDEOPRODUCTIES

ONDERNEMER IN BEELD

Als ondernemer ben je trots op je bedrijf en wat je daarmee hebt opgebouwd. Het maken van een bedrijfsvideo helpt je om dit online aan iedereen te vertellen. Wil je dit in interviewvorm? Geen probleem!

VACATURE IN BEELD

Door het maken van een vacature in beeld-video versnel je het zoekproces naar de juiste kandidaat en vergroot je de kans op succes. Naast wie komt de kandidaat te zitten en hoe is de bedrijfscultuur?

EVENEMENT IN BEELD

Eén van onze specialisaties is het in beeld brengen van jouw evenement. We zijn bekend met aftermovies, live verslagen, schermen op evenementen, video reportages, en nog veel meer!

PRODUCT IN BEELD

Met een product in beeld-video kan je iedereen laten zien wat je maakt. Van klant tot branchegenoot. Gebruik je productvideo als voorbeeld in je een webshop of start je eigen reclamecampagne.

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR

MEER INFORMATIE NODIG?

LAAT GERUST EEN BERICHT ACHTER, DAN NEMEN WE ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET JE OP!

ZHMV is onderdeel van BDUmedia

Zeg Het Met Video is onderdeel van BDUmedia, een lokale nieuwsmaker sinds 1871. Met hun kranten bereiken zij wekelijks ruim 3,75 miljoen mensen en met hun nieuwswebsites bereiken zij ruim 1,1 miljoen mensen per maand. Zeg Het Met Video heeft toegang tot dit grote netwerk. Dat betekent dat we jouw video kunnen uitzenden via nieuwssites en je verhaal ook middels de krant bekend kunnen maken.

BDU Media