- ONDERNEMER IN BEELD

Versterk het imago van jouw bedrijf en laat zien waar je trots op bent

Toon de sterke kanten van jouw bedrijf in een flitsende video, uiteraard met muziek en voice-over. Natuurlijk mogen dronebeelden niet ontbreken.

Als ondernemer ben je trots op je bedrijf en wat je daarmee hebt opgebouwd. Het maken van een bedrijfsvideo helpt je om dit online aan iedereen te vertellen. Je hoeft geen duur videomarktetingbureau in te huren om dit te doen. We maken samen met jou een Ondernemer in beeld-video.

Laat ons het werk uit handen nemen, maar behoud wel zelf de regie over jouw video. In korte tijd vertellen we samen het verhaal van jouw bedrijf. In het korte voortraject bespreken we wat je bedoeling is met de video die we maken. Wat wil je laten zien, waarom en aan wie?

Wij helpen je om jouw verhaal te vertellen

ZEG HET
MET
VIDEO

- ONDERNEMER IN BEELD

Ondernemer in beeld is er al vanaf 925 euro. Interesse?

Als we het script bepaald hebben maken we samen met jou de video van je bedrijf. Wil je dat in interviewvorm? Geen probleem. Ook voor het maken van bijvoorbeeld dronebeelden draaien we onze hand niet om. Uiteindelijk krijg jij als ondernemer een mooie video die je kunt plaatsen op je website en daarmee bijvoorbeeld je online vindbaarheid verhoogt.