PRE-ROLL

ADVERTENTIE

GENEREER VIEWS VOOR JOUW VIDEO VIA EEN PRE-ROLL ADVERTENTIE

Wat houdt een ‘pre-roll’ in?

Een pre-roll is een video advertentie dat begint voorafgaand aan het afspelen van een YouTube video. De pre-roll duurt altijd 30 seconden en is, anders dan bij een bumper-ad, wel weg te klikken (na 5 seconden). Een pre-roll advertentie via YouTube is momenteel de meest krachtige manier van adverteren of reclame maken. Dagelijks gebruiken meer dan 122 miljoen mensen YouTube. De call-to-action button vindt men altijd onderaan links van de video.
Prer-Roll/Commercial advertentie

VOORDELEN PRE-ROLL AD

✓   Een beeld of video zegt meer dan duizend woorden. Met een pre-roll advertentie over jouw product of dienst kun jij echt gaan uitblinken.
✓  YouTube is een van de meest gebruikte sociale media platformen ter wereld. Dagelijks gebruiken zo’n 122 miljoen mensen het platform.
✓  Middels een pre-roll advertentie via Zeg Het Met Video kun je je conversie bijhouden. Dus hoe vaak er geklikt is op de video.
✓   Een pre-roll hoeft niet duur te zijn. Wij zetten de campagne voor je op, en helpen je met het budget en de duur van de campagne.
✓  Via YouTube kun je de juiste doelgroep bereiken. Je kunt namelijk selecteren op interesses, geslacht, leeftijd, locatie en opleiding
✓  Hoeveel mensen jij kan bereiken is afhankelijk van de demografische gegevens. De omvang ligt meestal tussen de 5.000 en de 20.000.
Glenn van der Valk

HEB JE EEN VRAAG? APP MIJ GERUST! IK REAGEER MEESTAL BINNEN 24 UUR.​

Glenn van der Valk / Video specialist / 0683625977

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR

OFFERTE AANVRAGEN?

LAAT GERUST EEN BERICHT ACHTER, DAN NEMEN WE ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET JE OP!

ZHMV is onderdeel van BDUmedia

Zeg Het Met Video is onderdeel van BDUmedia, een lokale nieuwsmaker sinds 1871. Met hun kranten bereiken zij wekelijks ruim 3,75 miljoen mensen en met hun nieuwswebsites bereiken zij ruim 1,1 miljoen mensen per maand. Zeg Het Met Video heeft toegang tot dit grote netwerk. Dat betekent dat we jouw video kunnen uitzenden via nieuwssites en je verhaal ook middels de krant bekend kunnen maken.

BDU Media