PRE-ROLL

GENEREER VIEWS VOOR JOUW VIDEO VIA EEN PRE-ROLL

Wat houdt een pre-roll in?

Een pre-roll is een videoadvertentie die begint voorafgaand aan het afspelen van een YouTube-video. De pre-roll duurt altijd 30 seconden en is, anders dan bij een bumper ad, wel weg te klikken (na 5 seconden). Een pre-roll via YouTube is momenteel de meest krachtige manier van adverteren of reclamemaken. Dagelijks gebruiken meer dan 122 miljoen mensen YouTube. De call to action-button staat altijd linksonderaan de video.

Prer-Roll/Commercial advertentie

VOORDELEN PRE-ROLL

✓   Een beeld of video zegt meer dan duizend woorden. Met een pre-roll over jouw product of dienst kun jij echt uitblinken.
✓  YouTube is een van de meest gebruikte social media-platforms ter wereld. Dagelijks gebruiken zo’n 122 miljoen mensen het platform.
✓  Door middel van een pre-roll via Zeg Het Met Video kun je je conversie bijhouden: hoe vaak is er geklikt op de video?
✓   Een pre-roll hoeft niet duur te zijn. Wij zetten de campagne voor je op en helpen je met het bepalen van het budget en de duur van de campagne.
✓  Via YouTube kun je de juiste doelgroep bereiken. Je kunt namelijk selecteren op interesses, geslacht, leeftijd, locatie en opleiding.
✓  Hoeveel mensen jij kunt bereiken is afhankelijk van de demografische gegevens. Het aantal ligt meestal tussen de 5.000 en de 20.000.
Glenn van der Valk

HEB JE EEN VRAAG? APP MIJ GERUST! IK REAGEER MEESTAL BINNEN 24 UUR.​

Glenn van der Valk / Videospecialist / 06 83625977

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR

VERTEL ME MEER

LAAT EEN BERICHT ACHTER, DAN NEMEN WE ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET JE OP!

Vertel me meer formulier ZHMV

Zeg Het Met Video is onderdeel van BDUmedia

Zeg Het Met Video is onderdeel van BDUmedia, lokale nieuwsmakers sinds 1871. Met zijn kranten bereikt BDUmedia wekelijks ruim 3,75 miljoen mensen en met de nieuwswebsites bereikt het ruim 1,1 miljoen mensen per maand.
Zeg Het Met Video heeft toegang tot dit grote netwerk. Dat betekent dat we jouw video kunnen tonen via nieuwssites en je verhaal ook door middel van de krant bekend kunnen maken.

BDU Media
Zeg het met video