ALLES OVER

ZEG HET MET VIDEO

VIDEOSPECIALISTEN MET EEN GROOT LOKAAL BEREIK

Videospecialisten met kennis van media

Zeg Het Met Video helpt ondernemers om hun verhaal op een sterke, visuele manier te vertellen. Als onderdeel van BDUmedia, een van de grootste mediabedrijven van Nederland, kunnen wij jouw boodschap perfect overbrengen met video. We bieden verschillende mogelijkheden aan wat betreft videoproductie en adverteren met video. Dit kunnen we combineren tot een volledig pakket met bijvoorbeeld print- en onlineadvertenties. Maar bovenal blijven we videospecialisten. 

Wij zeggen het met video!

Ontdek het gemak van onze videoproducties!

Vanaf de intake tot de oplevering nemen wij het volledige productieproces uit handen. Met een op maat gemaakt videoscript, professionele opnames op locatie en een sterk gemonteerde video garanderen wij een hoogwaardig eindresultaat. Jouw video wordt geplaatst op onze nieuwswebsite(s) voor een gegarandeerd bereik, maar je kunt ’m natuurlijk ook op je eigen kanalen delen.

Zeg jij het straks ook met video?

videograaf-zeg-het-met-video

ONZE SPECIALISMEN

VIDEOPRODUCTIES

Bewegend beeld scoort. Een video helpt dus enorm om direct de aandacht van de consument te vangen. We helpen je met het in beeld brengen van jouw vacature, product, evenement of bedrijf!

ADVERTEREN MET VIDEO

Veel ondernemers merken dat videocontent extra klanten en omzet oplevert. Het is daarbij belangrijk dat je de juiste doelgroep op het juiste moment bereikt. Onze media-adviseurs helpen je daar graag bij.

Zeg Het Met Video is onderdeel van BDUmedia

Zeg Het Met Video is onderdeel van BDUmedia, lokale nieuwsmakers sinds 1871. Met zijn kranten bereikt BDUmedia wekelijks ruim 3,75 miljoen mensen en met de nieuwswebsites bereikt het ruim 1,1 miljoen mensen per maand.
Zeg Het Met Video heeft toegang tot dit grote netwerk. Dat betekent dat we jouw video kunnen tonen via nieuwssites en je verhaal ook door middel van de krant bekend kunnen maken.

BDU Media
Zeg het met video