ALLES OVER

ZEG HET MET VIDEO

EEN VIDEOPRODUCTIEBEDRIJF MET EEN GROOT LOKAAL BEREIK
Cameraman van ZegHetMetVideo
Cameraman van ZegHetMetVideo
Cameraman van ZegHetMetVideo
Cameraman van ZegHetMetVideo
BEKIJK DE FOTO'S

Videospecialisten met kennis van media

“Zeg het met video helpt ondernemers om hun verhaal op een sterke, visuele en online manier te vertellen. Als onderdeel van BDUmedia, één van de grootste mediabedrijven van Nederland, kunnen wij jouw boodschap perfect overbrengen met video. We bieden verschillende mogelijkheden aan qua videoproductie en adverteren met video. Dit kunnen we combineren tot een heel pakket met bijvoorbeeld print- en online-advertenties. Maar bovenal blijven we videospecialisten. We zeggen het…met video.”

Video’s die je overal kan plaatsen en inzetten.

‘Inspire, don’t sell’. In een ouderwetse vorm van communicatie wordt je continu verteld wat je moet denken. Terwijl de basis van goede communicatie niet het voorschrijven wat mensen moeten doen is, maar ze inspireren. Inspireren met verhalen, met video in dit geval. Laat ons het werk uit handen nemen, maar behoud wel zelf de regie over jouw video. In korte tijd brengen we je gewenste boodschap over in een flitsende video. In het voortraject bespreken we wat je bedoeling is met de video die we maken. Uiteindelijk krijg jij als ondernemer een mooie video die je kunt plaatsen op bijvoorbeeld je eigen website. Maar je kunt ook gaan adverteren met je video of gebruiken voor je webshop.

"INSPIREREN MET VERHALEN!"

Wat wil je laten zien, waarom en aan wie? Wil je dat in interviewvorm? Geen probleem, we staan in nauw contact met uitstekende tekstschrijvers en journalisten. Kijk voor alle informatie over de video mogelijkheden voor jouw bedrijf bij onze specialismen hieronder en laat je inspireren. Zodat ook jij het zegt met video…
Delen

ONZE SPECIALISMES

VIDEOPRODUCTIES

Ons oog wordt getrokken door bewegend beeld, een video helpt enorm om direct de aandacht van de consument te vangen. We helpen je met het in beeld brengen van jouw vacature, product, evenement of bedrijf!

ADVERTEREN MET VIDEO

Veel ondernemers merken dat videocontent hun conversie en omzet een flinke boost geeft. Bereik daarom de juiste doelgroep op het juiste moment. Onze media adviseurs helpen je daar graag bij.

HET TEAM

Glenn van der Valk
VIDEO SPECIALIST

GLENN VAN DER VALK

Anne BDU Media
VIDEO MARKETEER

ANNE WILMINK

Fiona BDU Media
MEDIA ADVISEUR

FIONA SCHREINER

Monique BDU Media
MEDIA ADVISEUR

MONIQUE JANSEN