VACATURE

IN BEELD

GEEFT KANDIDATEN EEN BETER BEELD VAN DE OPENSTAANDE FUNCTIE

Wat houdt een ‘vacature in beeld’ in?

Je hebt een vacature op een belangrijke functie, maar je wilt wel nauwkeurig te werk gaan om de perfecte kandidaat vinden. Door het maken van een ‘vacature in beeld’ video versnel je het zoekproces en vergroot je de kans op succes. Aan welk bureau komt de kandidaat te zitten en naast wie? En wat houdt die functie nou precies in? Zo krijgen kandidaten een beter beeld van de functie en werkt u indirect aan uw werkgeversmerk.

Vacature in beeld

VOORDELEN RECRUITMENTVIDEO

✓   Een beeld of video zegt meer dan duizend woorden. Met een video over jouw vacature kun jij echt gaan uitblinken als werkgever.
✓  Sneller een match doordat de sollicitant al wat weet over de werkplek, toekomstige collega’s en bedrijfscultuur.
✓  Dronecamera, 360-gradencamera, interviews, meerdere camerastandpunten: alles is mogelijk. Jouw wens is onze uitdaging.
✓   Je kunt de video ook inzetten voor je eigen kanalen. Bijvoorbeeld op je eigen website; zo vergroot je ook nog eens je online vindbaarheid.
✓  Een recruitmentvideo is perfect in te zetten voor social media. Bijvoorbeeld als teaser via LinkedIn of Facebook!
✓  Wil je je video online promoten? Dit doen wij graag voor jou via bijvoorbeeld sociale media. Scroll naar beneden voor de opties.
Glenn van der Valk

HEB JE EEN VRAAG? APP MIJ GERUST! IK REAGEER MEESTAL BINNEN 24 UUR.​

Glenn van der Valk / Video specialist / 0683625977

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR

SCHILDERSVAKOPLEIDING ZWOLLE

VAN MUIJEN BETONBOUW

OFFERTE AANVRAGEN?

LAAT GERUST EEN BERICHT ACHTER, DAN NEMEN WE ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET JE OP!

ZHMV is onderdeel van BDUmedia

Zeg Het Met Video is onderdeel van BDUmedia, een lokale nieuwsmaker sinds 1871. Met hun kranten bereiken zij wekelijks ruim 3,75 miljoen mensen en met hun nieuwswebsites bereiken zij ruim 1,1 miljoen mensen per maand. Zeg Het Met Video heeft toegang tot dit grote netwerk. Dat betekent dat we jouw video kunnen uitzenden via nieuwssites en je verhaal ook middels de krant bekend kunnen maken.

BDU Media