VACATURE IN BEELD

Op zoek naar de perfecte match voor jouw vacature? Laat ons jouw recruitment video maken. Op welke afdeling en met welke collega’s komt de nieuwe werknemer te werken? Hoe is de bedrijfscultuur en welk type werknemer zoek je? Zeg het met video!

Je hebt een vacature op een belangrijke functie en die moet zo snel mogelijk ingevuld worden. Maar je wilt wel nauwkeurig te werk gaan en de perfecte kandidaat vinden. Door het maken van een Vacature in beeld-video versnel je het zoekproces en vergroot je de kans op succes.

In de video kun je potentiële sollicitanten namelijk direct hun nieuwe werkomgeving laten zien. Aan welk bureau komen ze te zitten en naast wie? Hoe zit de bedrijfscultuur in elkaar en wat houdt die functie nou precies in? Stel bijvoorbeeld ook de collega’s die het sollicitatiegesprek doen alvast voor. Enerzijds verlaagt het de drempel om te solliciteren, anderzijds kan de sollicitant ook direct bepalen of werken binnen jouw organisatie hem of haar iets lijkt.

Versnel het zoekproces en vergroot de kans op succes

- Vacature in beeld

Een vacature in beeld is er al vanaf 925 euro

Onze gouden tip voor het maken van deze video? Blijf als bedrijf bij jezelf en ga het niet overdrijven. Stel de situatie voor zoals het is en blijf authentiek!

Vacature in beeld
Vacature in beeld