COMMERCIAL

EEN VIDEOADVERTENTIE Die AANZET TOT ACTIE!

Wat houdt een commercial in?

Door middel van een commercial kun je jouw product, dienst, bedrijf of evenement promoten. Afhankelijk van jouw wensen duurt een commercial tussen de 10 seconden en 1 minuut. De campagne wordt uitgeserveerd (uitgezonden) via Facebook, Instagram of LinkedIn. Een commercial heeft als doel de kijker te informeren en om aan te zetten tot actie. Daarom voegen we ook een link toe, oftewel een call to action. Deze link kan verwijzen naar bijvoorbeeld een productpagina of vacaturepagina.

VOORDELEN COMMERCIAL

✓   Een beeld of video zegt meer dan duizend woorden. Met een commercial over jouw product of dienst kun jij echt uitblinken.
✓  Door middel van een commercial via Zeg Het Met Video kun je je conversie bijhouden: hoe vaak is er geklikt op de video?
✓  Voor een groot bereik kun je de commercial via verschillende onlinekanalen tonen: Facebook, Instagram en LinkedIn.
✓   Een commercial hoeft niet duur te zijn. Wij zetten de campagne voor je op en helpen je met het bepalen van het budget en de duur van de campagne.
✓  Via social media kun je de juiste doelgroep bereiken. Je kunt namelijk selecteren op interesses, geslacht, leeftijd, locatie en opleiding.
✓  Hoeveel mensen jij kunt bereiken is afhankelijk van de demografische gegevens. Het aantal ligt meestal tussen de 5.000 en de 20.000.
Glenn van der Valk

HEB JE EEN VRAAG? APP MIJ GERUST! IK REAGEER MEESTAL BINNEN 24 UUR.​

Glenn van der Valk / Videospecialist / 06 83625977

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR

VERTEL ME MEER

LAAT EEN BERICHT ACHTER, DAN NEMEN WE ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET JE OP!

Vertel me meer formulier ZHMV

Zeg Het Met Video is onderdeel van BDUmedia

Zeg Het Met Video is onderdeel van BDUmedia, lokale nieuwsmakers sinds 1871. Met zijn kranten bereikt BDUmedia wekelijks ruim 3,75 miljoen mensen en met de nieuwswebsites bereikt het ruim 1,1 miljoen mensen per maand.
Zeg Het Met Video heeft toegang tot dit grote netwerk. Dat betekent dat we jouw video kunnen tonen via nieuwssites en je verhaal ook door middel van de krant bekend kunnen maken.

BDU Media
Zeg het met video