COMMERCIAL

EEN VIDEO ADVERTENTIE DAT AANZET TOT ACTIE!

Wat houdt een ‘commercial’ in?

Middels een commercial kun je je product, dienst, bedrijf of evenement promoten. Afhankelijk van jouw wensen duurt een commercial tussen de 10 seconden en 1 minuut. De campagne wordt uitgeserveerd (uitgezonden) via Facebook, Instagram of LinkedIn. Een commercial heeft als doel de kijker te informeren aan te zetten tot actie. Daarom voegen we ook een link toe, oftewel een call to action. Deze link kan verwijzen naar bijvoorbeeld een productpagina of vacaturepagina.

Prer-Roll/Commercial advertentie

VOORDELEN COMMERCIAL

✓   Een beeld of video zegt meer dan duizend woorden. Met een commercial over jouw product of dienst kun jij echt gaan uitblinken.
✓  Voor een groot bereik kunt je de commercial via verschillende online kanalen ‘uitzenden’: Facebook, Instagram en LinkedIn.
✓  Middels een commercial via Zeg Het Met Video kun je je conversie bijhouden. Dus hoe vaak er geklikt is op de video.
✓   Een commercial hoeft niet duur te zijn. Wij zetten de campagne voor je op, en helpen je met het budget en de duur van de campagne.
✓  Via social media kun je de juiste doelgroep bereiken. Je kunt namelijk selecteren op interesses, geslacht, leeftijd, locatie en opleiding.
✓  Hoeveel mensen jij kan bereiken is afhankelijk van de demografische gegevens. De omvang ligt meestal tussen de 5.000 en de 20.000.
Glenn van der Valk

HEB JE EEN VRAAG? APP MIJ GERUST! IK REAGEER MEESTAL BINNEN 24 UUR.​

Glenn van der Valk / Video specialist / 0683625977

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR

OFFERTE AANVRAGEN?

LAAT GERUST EEN BERICHT ACHTER, DAN NEMEN WE ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET JE OP!

ZHMV is onderdeel van BDUmedia

Zeg Het Met Video is onderdeel van BDUmedia, een lokale nieuwsmaker sinds 1871. Met hun kranten bereiken zij wekelijks ruim 3,75 miljoen mensen en met hun nieuwswebsites bereiken zij ruim 1,1 miljoen mensen per maand. Zeg Het Met Video heeft toegang tot dit grote netwerk. Dat betekent dat we jouw video kunnen uitzenden via nieuwssites en je verhaal ook middels de krant bekend kunnen maken.

BDU Media