EVENEMENT

IN BEELD

BRENG JOUW EVENEMENT PROFESSIONEEL IN BEELD

Wat houdt een ‘Evenement in Beeld’ in?

Eén van onze specialisaties is het goed in beeld brengen van jouw evenement. De afgelopen jaren hebben we daar ruime ervaring mee opgedaan. We zijn bekend met aftermovies, liveverslagen, schermen op evenementen, videoreportages, of video’s van de opbouw van het evenement. Jouw wens is onze uitdaging. Tevens denken we graag met je mee als het gaat om de promotie van je event. Dit kunnen wij verzorgen via social media en lokale nieuwskranten en nieuwssites.

evenement in beeld video

Bekijk de video van ‘Haringparty Barneveld’ hierboven.

VOORDELEN EVENEMENT IN BEELD

✓   Een ‘Evenement in Beeld’ is in te zetten voor elk type evenement – van een sportmarathon tot aan een lokaal koningsdagfeest.
✓  Voor evenementen zijn onze videospecialisten in te huren. Maar daarnaast ook een regisseur, interviewers, fotografen en journalisten.
✓  De investering voor een Evenement in Beeld-project bepalen we na een eerste gesprek en is uiteraard afhankelijk van jouw wensen.
✓   Verschillende registratieopties: een livestream, het vastleggen van een sportwedstrijd of een leuke aftermovie op social media.
✓  Dronecamera, 360°-camera, interviews, meerdere camerastandpunten: alles is mogelijk. Jouw wens is onze uitdaging.
✓  Zeg Het Met Video denkt ook graag mee je mee als mediapartner door het effectief inzetten van ons regionale netwerk en bereik.
Glenn van der Valk

HEB JE EEN VRAAG? APP MIJ GERUST! IK REAGEER MEESTAL BINNEN 24 UUR.​

Glenn van der Valk / Videospecialist / 06 83625977

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR

BALLONFIESTA BARNEVELD 2022

WIELERRONDE SCHERPENZEEL 2022

VERTEL ME MEER

LAAT EEN BERICHT ACHTER, DAN NEMEN WE ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET JE OP!

Vertel me meer formulier ZHMV

Zeg Het Met Video is onderdeel van BDUmedia

Zeg Het Met Video is onderdeel van BDUmedia, lokale nieuwsmakers sinds 1871. Met zijn kranten bereikt BDUmedia wekelijks ruim 3,75 miljoen mensen en met de nieuwswebsites bereikt het ruim 1,1 miljoen mensen per maand.
Zeg Het Met Video heeft toegang tot dit grote netwerk. Dat betekent dat we jouw video kunnen tonen via nieuwssites en je verhaal ook door middel van de krant bekend kunnen maken.

BDU Media
Zeg het met video