EVENEMENT

IN BEELD

BRENG JOUW EVENEMENT PROFESSIONEEL IN BEELD

Wat houdt een ‘evenement in beeld’ in?

Eén van onze specialisaties is het goed in beeld brengen van jouw evenement. De afgelopen jaren hebben we daar ruime ervaring mee opgedaan. We zijn bekend met aftermovies, live verslagen, schermen op evenementen, videoreportages, of video’s van de opbouw van het evenement. Jouw wens is onze uitdaging. Tevens denken we graag met je mee als het gaat om de promotie van je event. Dit kunnen wij verzorgen via social media en lokale nieuwskranten en nieuwssites.

Evenement in Beeld

VOORDELEN EVENT IN BEELD

✓   Een ‘evenement in beeld’ is in te zetten voor elk type evenement; van een sportmarathon tot aan een lokaal koningsdagfeest
✓  Tijdens evenementen zijn onze videospecialisten in te huren. Maar daarnaast ok een regisseur, interviewers, fotografen en journalisten.
✓  De investering voor een evenement in beeld-project bepalen we na een eerste gesprek en is uiteraard afhankelijk van jouw wensen.
✓   Verschillende registratie-opties: een livestream, het vastleggen van een sportwedstrijd of een leuke aftermovie op social media.
✓  Dronecamera, 360-gradencamera, interviews, meerdere camerastandpunten: alles is mogelijk. Jouw wens is onze uitdaging.
✓  Zeg Het Met Video denkt ook graag mee je mee als mediapartner door het effectief inzetten van ons regionale netwerk en bereik.
Glenn van der Valk

HEB JE EEN VRAAG? APP MIJ GERUST! IK REAGEER MEESTAL BINNEN 24 UUR.​

Glenn van der Valk / Video specialist / 0683625977

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR

BALLONFIESTA BARNEVELD 2022

WIELERRONDE SCHERPENZEEL 2022

OFFERTE AANVRAGEN?

LAAT GERUST EEN BERICHT ACHTER, DAN NEMEN WE ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET JE OP!

ZHMV is onderdeel van BDUmedia

Zeg Het Met Video is onderdeel van BDUmedia, een lokale nieuwsmaker sinds 1871. Met hun kranten bereiken zij wekelijks ruim 3,75 miljoen mensen en met hun nieuwswebsites bereiken zij ruim 1,1 miljoen mensen per maand. Zeg Het Met Video heeft toegang tot dit grote netwerk. Dat betekent dat we jouw video kunnen uitzenden via nieuwssites en je verhaal ook middels de krant bekend kunnen maken.

BDU Media