- Evenement in Beeld

Breng jouw evenement professioneel in beeld

Eén van onze specialisaties is het goed in beeld brengen van jouw evenement. De afgelopen jaren hebben we daar ruime ervaring mee opgedaan. Tevens denken we graag met je mee als het gaat om de promotie van je event in onze lokale nieuwsmerken. Van kaartverkoop tot aftermovie...

We vulden enkele jaren een groot LED-scherm bij de finish van de Marathon van Amersfoort met leuke video’s van de marathon en zelfs livebeelden vanuit de marathon. Ook zijn we als team al jaren vaste gast bij het grootste luchtballonnen evenement van Nederland: Ballonfiësta Barneveld. Daar verzorgen we elk jaar, vier avonden lang, de invulling van vier grote LED-schermen voor in totaal zo’n 20.000 tot 25.000 bezoekers.

Laat mensen jouw evenement keer op keer herbeleven

Van livestream tot aftermovie, het complete totaalpakket voor elk event

Maar we zijn ook een graag geziene gast bij sportwedstrijden en maakten zodoende al talloze video’s van kampioenswedstrijden. Ook proberen we de gekste dingen uit. Op Koningsdag 2020 maakten we bijvoorbeeld een livestream op Facebook van vijf uur, rijdend door de gemeente Barneveld.

Tijdens evenementen is het goed mogelijk om onze videospecialisten in te huren. Maar ook een regisseur, interviewers, fotografen of journalisten zijn beschikbaar. We kunnen zo een totaalpakket bieden, net wat je voor je event wenst.

- Evenement IN BEELD

Evenement in beeld is er al vanaf 995 euro. Interesse?

De investering voor een Evenement in beeld-project bepalen we na een eerste gesprek en is uiteraard afhankelijk van de wensen en het evenement zelf. Neem contact met ons op voor meer info.