ADVERTEREN

MET VIDEO

BEREIK JE DOELGROEP OP HET JUISTE MOMENT!

Wat houdt ‘video adverteren’ in?

Je hebt een prachtige bedrijfsvideo of een mooie promotievideo van je nieuwe product of dienst, maar je hebt nog te weinig kijkers. Adverteren middels een video is dan de perfecte manier om meer mensen uit jouw doelgroep te bereiken. Via verschillende social media platformen kun je jouw specifieke doelgroep bereiken op het juiste moment. Ook bieden deze platformen waardevolle inzichten zoals het aantal views en het aantal clicks.

SOORTEN VIDEO ADVERTENTIES

BUMPER ADVERTENTIE

De bumper advertentie, ook wel de bumper ad is een non-skippable video advertentie via YouTube. In slechts zes seconden kan je een korte en krachtige boodschap overbrengen.

PRE-ROLL ADVERTENTIE

Een pre-roll is een video advertentie dat begint voorafgaand aan het afspelen van een YouTube video. De pre-roll duurt altijd 30 seconden en is, anders dan bij een bumper-ad, wel weg te klikken.

COMMERCIAL

Middels een commercial kun je je product, dienst, bedrijf of evenement promoten. Deze video campagne wordt uitgeserveerd (uitgezonden) via Facebook, Instagram of LinkedIn.

SOCIAL MEDIA TEASER

Een social media teaser is een korte video dat de kijker allereerst nieuwsgierig maakt. Vervolgens kan men doorklikken naar je site waar de langere versie van je video te zien is.

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR

MEER INFORMATIE NODIG?

LAAT GERUST EEN BERICHT ACHTER, DAN NEMEN WE ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET JE OP!

ZHMV is onderdeel van BDUmedia

Zeg Het Met Video is onderdeel van BDUmedia, een lokale nieuwsmaker sinds 1871. Met hun kranten bereiken zij wekelijks ruim 3,75 miljoen mensen en met hun nieuwswebsites bereiken zij ruim 1,1 miljoen mensen per maand. Zeg Het Met Video heeft toegang tot dit grote netwerk. Dat betekent dat we jouw video kunnen uitzenden via nieuwssites en je verhaal ook middels de krant bekend kunnen maken.

BDU Media