ADVERTEREN

MET VIDEO

BEREIK JE DOELGROEP OP HET JUISTE MOMENT!

Wat houdt ‘adverteren met video’ in?

Je hebt een prachtige bedrijfsvideo of een mooie promotievideo van je nieuwe product of dienst, maar je hebt nog te weinig kijkers. Adverteren door middel van een video is dan de perfecte manier om meer mensen uit jouw doelgroep te bereiken. Via verschillende socialmediaplatforms kun je jouw specifieke doelgroep bereiken op het juiste moment. Ook bieden deze platforms waardevolle inzichten, zoals het aantal weergaven en het aantal kliks.

SOORTEN VIDEOADVERTENTIES

BUMPER AD

De bumper ad is een non-skippable videoadvertentie via YouTube. In slechts 6 seconden kun je een korte en krachtige boodschap overbrengen. De kijker kan de advertentie niet wegklikken.

PRE-ROLL

Een pre-roll is een videoadvertentie die begint voorafgaand aan het afspelen van een YouTube-video. De pre-roll duurt altijd 30 seconden en is, anders dan bij een bumper ad, wel weg te klikken.

COMMERCIAL

Door middel van een commercial kun je je product, dienst, bedrijf of evenement promoten. Deze videocampagne wordt uitgeserveerd (uitgezonden) via Facebook, Instagram of LinkedIn.

SOCIAL MEDIA- TEASER

Een social media-teaser is een korte video die de kijker allereerst nieuwsgierig maakt. Vervolgens kan men doorklikken naar je site waar de langere versie van je video is te zien.

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR

VAN BEEST BLOEMEN EN PLANTEN

VAN MUIJEN BETONBOUW

AUTO VERSTEEG BUURMAN

VERTEL ME MEER

LAAT EEN BERICHT ACHTER, DAN NEMEN WE ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET JE OP!

Vertel me meer formulier ZHMV

Zeg Het Met Video is onderdeel van BDUmedia

Zeg Het Met Video is onderdeel van BDUmedia, lokale nieuwsmakers sinds 1871. Met zijn kranten bereikt BDUmedia wekelijks ruim 3,75 miljoen mensen en met de nieuwswebsites bereikt het ruim 1,1 miljoen mensen per maand.
Zeg Het Met Video heeft toegang tot dit grote netwerk. Dat betekent dat we jouw video kunnen tonen via nieuwssites en je verhaal ook door middel van de krant bekend kunnen maken.

BDU Media
Zeg het met video