SOCIAL MEDIA

TEASER

MAAK JE DOELGROEP NIEUWSGIERIG VIA SOCIALMEDIA

Wat houdt een social media-teaser in?

Social media zijn ideaal om producten, bedrijven of diensten te promoten. Ondernemers maken hier dankbaar gebruik van door middel van een social media-teaser. Dit is een korte video die de kijker allereerst nieuwsgierig maakt. Via de teaser kunnen kijkers vervolgens doorklikken naar je website. Daar is vervolgens een langere video te zien. Deze kan gaan over bijvoorbeeld een vacature, een evenement of je eigen bedrijf of product. 

Prer-Roll/Commercial advertentie

VOORDELEN SOCIAL MEDIA-TEASER

✓   Je kunt een social media-teaser inzetten voorafgaand aan een lancering van een bedrijf, product, of dienst of als iets al bestaat.
✓  Een social media-teaser is altijd in combinatie met een bedrijfs- of vacaturevideo. Via de teaser kan men doorklikken naar je website.
✓  Een social media-teaser maakt nieuwsgierig en creëert bovendien een bepaalde verwachting.
✓   De zichtbaarheid van jouw onderneming verspreidt zich als een lopend vuurtje, wanneer de teaser gedeeld wordt.
✓  Via social media kun je de juiste doelgroep bereiken. Je kunt namelijk selecteren op interesses, geslacht, leeftijd, locatie en opleiding.
✓  Hoeveel mensen jij kunt bereiken, is afhankelijk van de demografische gegevens. Het aantal ligt meestal tussen de 5.000 en de 20.000.
Glenn van der Valk

HEB JE EEN VRAAG? APP MIJ GERUST! IK REAGEER MEESTAL BINNEN 24 UUR.​

Glenn van der Valk / Videospecialist / 06 83625977

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR

VAN BEEST BLOEMEN EN PLANTEN

VAN MUIJEN BETONBOUW

AUTO VERSTEEG BUURMAN

VERTEL ME MEER

LAAT EEN BERICHT ACHTER, DAN NEMEN WE ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET JE OP!

Vertel me meer formulier ZHMV

Zeg Het Met Video is onderdeel van BDUmedia

Zeg Het Met Video is onderdeel van BDUmedia, lokale nieuwsmakers sinds 1871. Met zijn kranten bereikt BDUmedia wekelijks ruim 3,75 miljoen mensen en met de nieuwswebsites bereikt het ruim 1,1 miljoen mensen per maand.
Zeg Het Met Video heeft toegang tot dit grote netwerk. Dat betekent dat we jouw video kunnen tonen via nieuwssites en je verhaal ook door middel van de krant bekend kunnen maken.

BDU Media
Zeg het met video