Bumper ad, pre-roll of volledige video, wat kies je?

soorten video's zeghetmetvideo

In de onlinewereld zijn er tal van advertentievormen mogelijk voor jouw video. Laten we voor de bumper ad beginnen met een bekende quote: “Communicatie is beperkt houdbaar, je moet in de eerste seconden mensen zien te bereiken. Elke reclame zorgt voor verwarring, de kunst is die te vinden. Vijf seconden is wat telt in communicatie, daar geloof ik heilig in.” (Martin Leeflang, Adformatie).

Zorg voor opschudding in slechts 6 seconden!

Heb je een trigger gevonden, iets creatiefs waarmee je je doelgroep denkt te pakken met behulp van video? Dan is een bumper ad een perfecte adverteervorm om te kiezen. Een bumper ad is te zien voordat je doelgroep een video bekijkt via YouTube en duurt 6 seconden. Perfect om je doelgroep eens flink op te schudden. De meest gekozen aantal views, dus hoeveel kijkers je bereikt, ligt meestal rond de 10.000!

Bedenk karakters middels een pre-roll

Wil je meer tijd om je boodschap over te brengen? Dan bestaan er ook pre-rolls. Deze worden doorgaans ook ingezet via YouTube waarmee je zo’n 5.000 kijkers bereikt. Een pre-roll duurt ongeveer 30 seconden, wat betekent dat je meer een verhaal kunt overbrengen naar je doelgroep. Dus zet jij alles in scène met te gekke karakters? Of ga je voor een video waarbij je de voordelen van je services omschrijft? Het kan allemaal met een pre-roll!

Zoveel mogelijk laten zien

Heb je echt veel content liggen? Ga je bijvoorbeeld een evenement organiseren of wil je graag alle ins en outs vertellen over je bedrijf? Dan kun je gaan voor een langere video van 1 tot 1,5 minuut. Je kunt de kijker dan echt meenemen in jouw verhaal. Denk daarbij aan veel beelden. Het handige aan zo’n volledige video is dat je uit deze video weer korte clips kunt halen om in te zetten via bijvoorbeeld sociale media! Wat kies jij?

Geschreven door:
Heeft u vragen over dit onderwerp?
Neem dan contact met ons op via:
Tel. 0342-494888

Bekijk onze nieuwste video’s:

Ondernemer in beeld

Mooi Gorinchem 

Evenement in beeld

Barneveldse Haringparty

Werkgever in beeld

Stichting De Pinnenburg

Een video laten maken?
Bekijk de mogelijkheden:
Delen

DEZE VIDEO'S AL GEZIEN?

Zeg het met video