Freelance Videograaf/Video Producer/Video Content Creator

Wat ga je bij ons doen?

Zeg het met video is het videoproductie-team van BDUmedia en houdt zich bezig met het maken van commerciële videoproducties voor diverse MKB bedrijven. Van een bedrijfsvideo voor op een nieuwe website tot aan het livestreamen van een food event, wij regelen alles. Vanaf de intake en het maken van het script tot aan de lancering via social media. En omdat we onderdeel zijn van BDUmedia, een groot media platform dat wekelijks ruim 1,5 miljoen huishoudens van lokaal nieuws voorziet, hebben we alle mogelijkheden in huis om het optimale lokale bereik te realiseren met elke (video) boodschap.

We zijn op zoek naar freelancers die zelfstandig video content kunnen maken, van A tot Z. Je bedenkt samen met de klant waar de video over gaat, je schrijft zelf de tekst, je zorgt zelf voor belichting, geluid en andere techniek om de video op te nemen en je edit en publiceert de videos. Een rol met veel vrijheid en creativiteit, maar ook met veel verantwoordelijkheid. Naast de beheersing van de techniek zoeken we iemand met een gevoel voor marketing, taal en tone-of-voice. Daarnaast is het wenselijk dat je ook commercieel kunt meedenken.

Het bedenken van het script i.s.m. de eindklant

Produceren van bedrijfsvideo’s, vacature video’s, productvideo’s en overige formats

Het bedenken en maken van video formats voor social media

Van script tot post productie een video creëren, realiseren en opleveren

Het bewaken van de Zeg het met video huisstijl en tone of voice in alle video content om te zorgen voor een consistente uitstraling

- Product IN BEELD

Product in beeld is er al vanaf 295 euro. Interesse?