- Video Marketing voor jou

Goede videomarketing zorgt voor zichtbaarheid binnen de Google- en Youtube zoekresultaten, en meer volgers op social media. Ook het bezoek op je website kan flink toenemen als je daar handig gebruik maakt van de kracht van video. Eén beeld zegt meer dan 1000 woorden, dat weten we allemaal. Video’s activeren namelijk gebieden in onze hersenen die verantwoordelijk zijn voor emoties en besluitvorming en is daarom bij uitstek geschikt om te gebruiken in het beslissingsproces van je klanten.

Welk verhaal wil jij vertellen?

Met Ondernemer in Beeld, maar ook Product in Beeld, Vacature in Beeld, Evenement in Beeld en de Bumper Advertentie hebben we een aantal vaste formats voor elke ondernemer en elk budget. Maar natuurlijk maken we ook producties op maat. Vertel ons jouw wensen en we maken samen een mooi plan.

Van onze vaste formats tot aan een pakket op maat, alles is mogelijk.

ZEG HET MET VIDEO

- Marketing mix

Meer dan alleen video productie!

Als onderdeel van BDUmedia beschikken we over korte lijnen met een organisatie die wekelijks miljoenen mensen bereikt. Via de brievenbus, maar ook online. Denk ook eens aan de combinatie video en een redactioneel artikel in een goed gelezen huis-aan-huisblad. Meer informatie? Neem contact met ons op.